17/5/09

Η επιλογή Γιαννάκου, επιλογή εθνικού ραγιαδισμού!

Η επιλογή της Μαριέτας Γιαννάκου στην πρώτη θέση του ευρωψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας αποδεικνύει ότι το κυβερνών κόμμα οδεύει προς οριστικό διαζύγιο με όσους πιστεύουν ακόμη στις αρχές και τις αξίες του Ελληνισμού. Τι άλλο μπορεί να σημαίνει η επιβράβευση της πρώην Υπουργού Παιδείας,  που με το βιβλίο παραχάραξης της Ιστορίας, της κ. Ρεπούση, ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων από ψηφοφόρους όλων των κομμάτων;

 Μεταξύ αυτών που αντέδρασαν τότε στο βιβλίο της Ιστορίας ήμουν κι εγώ. Και αυτό γιατί οι συγγραφείς του βιβλίου ιστορίας της ΣΤ’ τάξης του Δημοτικού προσπάθησαν να οδηγήσουν τα Ελληνόπουλα στην απώλεια της ιστορικής μνήμης. Της γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού, της καταστροφής της Σμύρνης και τα πογκρόμ κατά των Ελλήνων της Κωνσταντινούπολης, της Ίμβρου και της Τενέδου. Λαός όμως που δεν γνωρίζει την Ιστορία κινδυνεύει να χάσει την εθνική του ταυτότητα. 

Όμως όσο κι εάν κάποιοι προσπαθούν και επιμένουν να παραχαράζουν την Ιστορία, τόσο οι νεότερες γενιές έχουμε υποχρέωση όχι μόνο να μαθαίνουμε, αλλά και να υπερασπιζόμαστε την ιστορική αλήθεια.

 Δυστυχώς, τις πνευματικές μετριότητες τύπου Ρεπούση και τις ιδεοληψίες ισχνών μειοψηφιών και αντεθνικών κέντρων, επιβραβεύει η κυβέρνηση με την σημερινή επιλογή Γιαννάκου. Νομίζω ότι δικαιώνεται η επιλογή μου να αποχωρήσω από ένα κόμμα όπου έχει εγκαταλείψει τον αγώνα για την προάσπιση των συμφερόντων του Οικουμενικού Ελληνισμού. 



 
^

Powered by Bloggerblogger addicted por UsuárioCompulsivo
original Washed Denim por Darren Delaye
Creative Commons License